Cryptocurrency versimpeldKey

Wat is Nav Coin ?


Nav Coin is een gedecentraliseerde cryptocurrency gebaseerd op de nieuwste versie van Bitcoin Core. Naast een stevige basis biedt Nav Coin gemakkelijke wallets die zijn uitgerust met geavanceerde privacyfuncties.

Met behulp van NavTech-technologie krijg je de optie om privé transacties te kiezen die uw gegevens en identiteit beschermen terwijl u online aankopen doet.

Placeholder

Snellere transactie tijden

Geen 10 minuten wachttijd meer. Verzend NAV overal ter wereld, bevestig en besteed NAV binnen 30 seconden. Onze snelle bloksnelheid is ideaal voor retail en e-commerce.

Placeholder

Verdien terwijl je slaapt

Aangezien Nav Coin Proof of Stake gebruikt, kunt u tot wel 5% rente op uw investering verdienen door simpelweg uw wallet in staking mode te zetten.

Placeholder

Optionele privé betalingen

Ons NAVTech-transactienetwerk is gedecentraliseerd en volledig anoniem. Transacties worden versleuteld en uitgezonden via ons secundaire subketen.


Key

Simple maar krachtig


De Nav Coin wallet is zorgvuldig verfijnd, zodat deze zowel intuïtief en makkelijk te gebruiken is. De wallet wordt geleverd met een setup wizard en alles wat u nodig heeft om de blockchain te laden en transacties in een veilige omgeving te verzenden.

Door onze wallet te downloaden, krijgt u een elegante en intuïtieve wallet waarmee u uw NAV Coins gemakkelijk kunt beheren. U krijgt ook de mogelijkheid om privé transacties te kiezen die uw gegevens en identiteit beschermen terwijl u online aankopen doet.

Privacy met NAVTech


Bitcoin wordt gewoonlijk geassocieerd wordt met privacy, echter de realiteit wijst uit dat Bitcoin zeer publiekelijk en tevens gemakkelijk te volgen is. We hebben Nav Coin nodig omdat privacy een vereiste is voor een goed functionerende, democratische samenleving. Zonder individuele financiële vrijheid kan er geen vrijheid van meningsuiting zijn.

NAVTech is ons dual blockchain systeem voor het verzenden van privé Nav Coin betalingen. Met andere woorden – de transactiegegevens worden versleuteld en verzonden via een tweede blockchain, die een link tussen de twee adressen volledig verbreekt.

Het is makkelijk te gebruiken en komt vooraf geconfigureerd in onze nieuwste wallet. Het is open source en gedecentraliseerd. Iedereen kan hun eigen servers installeren of gebruik maken van onze servers.

Roadmap

We hebben veel fantastische nieuwe functies voor 2017 klaarstaan. Hier zijn enkele van onze meest naar uitgekeken projecten.


Placeholder

NavTech Wallet

Door Nav Coin, de Subchain, en NavTech te combineren in een individuele wallet wordt ons netwerk een volledig gedecentraliseerd mesh netwerk.


Placeholder

Anonieme DApps

We onderzoeken de beste manieren om een Anoniem Gedecentraliseerd Applicatie Platform te bouwen.


Placeholder

NAVTech Polymorph

Samenwerking met wisselmarkt Changelly om anonieme betalingen te verschaffen en om te schakelen tussen elk van hun 25+ genoteerde cryptocurrencies.


Belangrijkste kenmerken


Placeholder

Milieuvriendelijk

Proof of Stake mining vereist geen dure hardware of fabrieken met servers om betrokken te raken. Elke computer kan het doen – wat betekent minder verspilde energie.


Placeholder

Glansrijke toekomst

Onze 2017 roadmap staat vol met zeer ambitieuze projecten die aantonen dat het beste nog moet komen.


Placeholder

Wekelijkse Team Updates

Elke week sturen we een update uit met onze voortgang, zodat u op de hoogte blijft van onze groei.


Placeholder

Gestage groei

Van het bescheiden begin in 2014 tot de 3e best presterende cryptocurrency van 2016. En het beste moet nog komen!


Placeholder

Geweldige community

Onze gemeenschap is vriendelijk, ondersteunend en neemt actief deel aan het verbeteren van Nav Coin.


Placeholder

Geavanceerde technologie

Nav Coin is altijd bijgewerkt met de nieuwste versies van Bitcoin, wat betekent dat we dezelfde voordelen krijgen.


Word lid van onze communityMeld je aan voor updates