Criptomonedele SimplificateKey

Ce este Nav Coin?


Nav Coin este o monedă virtuală descentralizată ce are la bază ultima versiune de nucleu Bitcoin. Bazat pe o fundație solidă Nav Coin oferă portofele ușor de folosit ce au încorporate caracteristici avansate de anonimizare.

Folosind tehnologia NavTech aveți posibilitatea de a alege să efectuați tranzacții anonime,ceea ce vă protejează datele și identitatea atunci când cumpărați online.

Placeholder

Tranzacții mai rapide

Fără 10 minute timp de așteptare.Trimiteți NAV oriunde în lume instantaneu și îi veți avea confirmați pentru a fi cheltuiți în 30 de secunde.Spațierea mică între blocuri este ideală pentru vânzări și comerț electronic.

Placeholder

Acumulați în timp ce dormiți

Cum Nav Coin utilizează Proof of Stake puteți câștiga până la 5% din investiție doar având portofelul setat in modul stake.

Placeholder

Opțional puteți efectua plăți private

Rețeaua de tranzacții NAVTech este descentralizată și complet anonimă.Tranzacțiile sunt criptate și transmise prin al doilea sublanț de blocuri.


Key

Simplu dar totusi Puternic


Portofelul Nav Coin a fost cu atenție îmbunătățit pentru a fi intuitiv și ușor de folosit.Asistentul de configurare vă va ajuta să-l setați pentru a rula lanțul de tranzacții și a efectua tranzacții intr-un mediu sigur.

Portofelul este ușor și intuitiv de folosit,ceea ce vă permite să vă adminstrați ușor NavCoinii.Aveți de asemenea posibilitatea să alegeți efectuarea de tranzacții private ceea ce vă protejează datele și identitatea atunci când cumpărați online.

Anonimitate oferită de NAVTech


În timp ce Bitcoin este de obicei asociat cu anonimitatea,adevărul este că acesta este foarte public si ușor de urmărit.Avem nevoie de Nav Coin deoarece anonimitatea este necesară pentru o societate cu adevărat democratică.Fără libertate financiară individuală nu se poate vorbi de libertatea de exprimare.

NAVTech înseamnă sistemul dual de lanțuri pentru a trimite plăți Nav Coin în mod privat.In esență – informațiile tranzacției sunt criptate și trimise prin al doilea lanț de tranzacții, ceea ce separă complet orice informație dintre cele două adrese.

Este ușor de utilizat și este inclus în ultima versiune a portofelului.Are codul sursă public și este descentralizat.Oricine își poate seta propriul server sau le poate utiliza pe ale noastre.

Proiecte aflate în lucru

Avem în lucru multe caracteristici pregătite pentru anul 2017. Acestea sunt câteva dintre cele mai așteptate proiecte ale noastre.


Placeholder

Portofelul NavTech

Înglobarea Nav Coin, lanțul secundar și NAVTech intr-un singur portofel.Astfel rețeaua mesh devine pe deplin descentralizată.


Placeholder

Aplicații anonime descentralizate

Căutăm cea mai bună cale de a construi platforma de aplicații anonime decentralizate.


Placeholder

NAVTech polimorf

Parteneriatul cu casa de schimb Changelly pentru a putea efectua plăți anonime sau pentru a converti în una din cele 25 de criptomonele aflate în listă.


Caracteristici de bază


Placeholder

Prietenos cu mediul

Minarea de tip Proof of Stake nu necesită echipament scump sau servere cooptate într-un centru de date.Minarea se poate face de pe orice computer,rezultând mai puțină energie irosită.


Placeholder

Un viitor strălucit

Proiectele noastre aflate în lucru pentru anul 2017 sunt foarte ambițioase, iar ce este mai bun urmează să se întâmple.


Placeholder

Actualizări săptămânale despre progresul echipei.

În fiecare săptămână anunțăm progresul înregistrat,așa că ești la curent cu toate actualizările.


Placeholder

Creștere constantă

De la timidul început în anul 2014,până la a treia creștere înregistrată pe piața crypto în anul 2016.Iar ce este mai bun urmează să se întâmple.


Placeholder

O comunitate grozavă

Comunitatea Nav este prietenoasă,mereu dispusă să acorde ajutor și participă activ la imbunătățirea Nav Coin.


Placeholder

Tehnologie avansata

Nav Coin este mereu actualizat la cele mai noi versiuni ale Bitcoin, de aceea avem aceleași beneficii.


Alăturați-vă comunității noastre !Abonați-vă pentru actualizări.